Turun Lääketiedepäivät totutussa muodossaan seuraavan kerran 2021 - makupaloja tämän vuoden ohjelmakokonaisuudesta etäkoulutuksena ke 4.11.2020!

16.6.2020

Turun Lääketiedepäivien järjestelytoimikunta on käynyt pitkät ja raskaat keskustelut Turun Lääketiedepäivien 2020 toteutuksesta. Toivomme, ja uskommekin, että marraskuussa Turun Lääketiedepäivien aikaan koronaepidemia on jo laantunut. Mutta vaikka tilanne olisikin rauhallinen, niin katsomme, että terveydenhuollon kannalta kriittisesti tärkeän tahon joukkokokoontuminen on mahdollisine karanteeniseuraamuksineen vielä tuolloinkin liian riskialtista.

 

Siksi olemme raskain sydämin päättäneet siirtää koulutuskokonaisuutemme totutussa muodossaan vuodella eteenpäin marraskuuhun 2021. Meille tapahtuman järjestäjinä päiville osallistuvien turvallisuus on kuitenkin kaikki kaikessa. 

 

Keskiviikolle 4.11.2020 on nyt suunnitteilla pienimuotoisempi etäkoulutus tämän vuoden ohjelmaan valikoituneista ajankohtaisista aiheista. Tästä tulemme viestimään enemmän kesän jälkeen. 

Odotamme myös jo innolla ensi vuotta ja Turun Lääketiedepäiviä 9.-11.11.2021! Nähdään silloin taas Logomossa!