Toiminta ja kokoukset

KOKOUKSET 2020

19.5.18.00Kevätkoulutus, webinaarii kutsu
9.9.18.00Vuosikokous, Forum Marinum, Linnanpuomi auditorio Ruuma ja Ravintola Göran
24.11.18:00Vaalikokous, PharmaCity Pha1-auditorio ja ravintola Deli Pharma

Toimintasuunnitelmat

2019 2018 2017 2016 2015  2014  2013  2012  2011  2010  2009  2008  2007  2006  2005  2004

 

Turunmaan Duodecim-seura järjestää kokouksia ja koulutustilaisuuksia toimien näin jäsentensä ammatillisena ja kollegiaalisena yhdyssiteenä. Joka vuosi seura järjestää säännönmukaisesti vuosikokouksen maaliskuussa, vapaamuotoisemman ulkoilupainotteisen kevätkokouksen toukokuussa Flooran päivän aikoihin ja syyskokouksen luonnollisesti syyskuussa. Joulukuisessa vaalikokouksessa valitaan vuosittain uusi johtokunta. Kunkin kokouksen yhteydessä järjestetään ajankohtaisiin aiheisiin pureutuva tieteellinen koulutustilaisuus, joiden aiheet ovat kiinnostaneet lukuisia kollegoita erikoisaloista riippumatta. Luentotilaisuuden jälkeen on tarjottu aina vapaamuotoinen illallinen, jonka aikana keskustelua on ollut hyvä jatkaa. Seura tukee mm. TLKS:n vuosijuhlien aloituksen, Studia Generalia –luentoa.

Turun Lääketiedepäivät

Aluetoimiston laajin vuosittainen koulutustapahtuma ja ponnistelujen tuotos ovat marraskuun alussa Logomossa järjestettävät Turun Lääketiedepäivät. Päävastuun tapahtuman tieteellisestä suunnittelusta sekä sosiaalisesta ohjelmasta kantaa vuosittain vaihtuva järjestelytoimikunta. Päivät koostuvat useista eri symposiumista, pienryhmistä, työpajoista ja lounasluennoista. Tyylikkäissä avajaisissa jaetaan Turunmaan Duodecim-seuran tunnustuspalkinto ansioituneelle kliinikko- tai tutkijalääkärille, vuoden erikoislääkärikouluttaja-palkinto sekä Kliininen silmä -tunnustuspalkinto ja oppimateriaalin tuottajapalkinto. Juhlava iltajuhla järjestetään keskiviikkona Radisson Blu Marina Palace Hotellissa buffet-illallisen ja tanssin merkeissä. Lääketiedepäivät katsotaan Turussa osaksi kandidaattiopetusta ja 4.-6. vuosikurssin lääketieteen opiskelijat pääsevätkin kuuntelemaan korkealaatuisia luentoja ilman osallistumismaksua.

Tunnustusta tutkijoille

Turunmaan Duodecim-seura tukee nuoria tutkijoita apurahoin ja palkitsee vuosittain seuran jäseniä myös laadukkaista uusista väitöskirjoista. Ehdotuksia Turunmaan Duodecim-seuran vuotuisen tunnustuspalkinnon saajaksi voi esittää seuran johtokunnalle.